ANBI

Vanaf 16 December 2016 heeft Stichting Pets Food Care een ANBI status. 

Naam Stichting: Stichting Pets Food Care
a.k.a. Dierenvoedselbank West-Brabant

RSIN nr: 8570.35.927

Postadres: Dorpsstraat 205 4711EK Sint WIllebrord
Contactgegevens: info@petsfoodcare.nl

Doelstelling: Het verbeteren van de gezondheid en welzijn van dieren die worden gehouden door mensen die staan ingeschreven bij de Voedselbank.

Hoofdlijnen actuele beleidsplan: De Dierenvoedselbank helpt mensen die bij de voedselbank zijn ingeschreven met dierenvoeding voor de dieren die zij al hadden op het moment dat zij in de financiele problemen kwamen. Dit doen wij door middel van donaties te werven bij bedrijven en particulieren uit de regio. Ons streven is om zoveel mogelijk producten gratis te krijgen en die dan uiteraard ook weer gratis uit te delen. Alle producten worden op onze uitgifte locatie in bewaring gehouden, financiele middelen worden enkel aangebroken na overleg van de bestuursleden.

Bestuurssamenstellingen: Voorzitter; Priscilla. Secretaris; Helga. Penningmeester; Ferdy.
Enkel gezamelijk bevoegd.

Beloningsbeleid: Alle bestuursleden en vrijwilligers doen hun werk op vrijwillige basis en krijgen geen vergoeding uitbetaald.

Actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten: Elke 2 weken voorzien wij tientallen clienten van een voedselpakket voor hun huisdier. Om kosten te besparen en aan het millieu te denken moeten clienten elke keer hun voerton meenemen, zodat de brokken er los in kunnen. Naast de brokken krijgen zij ook natvoer (hond/kat) en snacks indien aanwezig. Per diersoort maken wij een passend pakket waarmee zij de komende 2 weken hun dier kunnen voeden. Ons pakket zou een aanvulling moeten zijn op de voedselvoorziening, enkel is het voor sommige genoeg om er hun dier volledig mee te voeren. Per diersoort krijgt een client maar voor 1 dier een pakket, waarbij het grootste dier telt. Bijvoorbeeld: Client A heeft 1 kat, 1 kleine hond en 1 grote hond. Krijgt dus een pakket voor 1 kat en 1 grote hond. Clienten zijn zelf verantwoordelijk voor hun dier, wij geven wat we krijgen. Uiteraard controleren wij alles voordat we iets uitdelen maar ook wij zijn mensen die fouten kunnen maken. Medische voeding wordt enkel meegegeven aan mensen die een dierenartsverklaring hebben voor die voeding.

Jaarrekeningen:
16-12-2016 - 31-12-2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Steun Stichting Pets Food Care en doneer op NL79 INGB 0007 7068 00
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin